Мартин Мартинов е новият общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора

Мартин Мартинов, Радостин Танев, Живко Тодоров (от ляво надясно)
Мартин Мартинов е новият общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора

Мартин Мартинов е новият общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора. Той беше избран по време на отчетно-изборно събрание на общинската организация на партията. Мартинов беше номиниран от кмета Живко Тодоров, който е член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, и получи пълна подкрепа от присъстващите в залата. Новият организационен секретар на ГЕРБ – Стара Загора е Иван Велев.

На събранието беше избрано 21-членно общинско ръководство.

„Благодаря за подкрепата, която получавам от най-добрия кмет в България! Благодаря на Емил Христов и Николай Диков, които зададоха високи стандарти в ГЕРБ – Стара Загора! Ще работя с цялата си ангажираност и отдаденост, за да ги надграждам“ – каза Мартин Мартинов.

Иван Велев също изрази благодарност за направеното от досегашното ръководство и заяви, че ще продължи да работи активно с всички структури на партията в общината, както и с кметовете на населените места.

Мартин Мартинов е роден в Стара Загора. Бакалавър е по финанси от УНСС – София и магистър по финанси и банки от Тракийски университет – Стара Загора. Има над 25 завършени курса и обучения в сферата на банкирането, инвестиционни фондове и проекти, корпоративно, финансово, маркетингово право и право на ценните книжа. Над 13 години е заемал различни ръководни позиции в банкови институции в Стара Загора. Квалифициран е в управлението на портфолио, преговорите, бизнес планирането, управлението на риска и корпоративните финанси. Управител и финансов директор е на частна компания в областта на фармацията.

Иван Велев e роден в Стара Загора. Завършил е Икономически университет – Варна. Бакалавър е по счетоводство и контрол. Бил е общински съветник от ГЕРБ – Стара Загора от 2011 до 2023 г. Към момента работи като ръководител „Търговска експлоатация“ в ТЕЦ „Марица изток 2“.

Още от Партии

Изслушват енергийния министър за финансовото състояние на “Мини Марица-изток”
11/07/2024 Партии
Изслушват енергийния министър за финансовото състояние на  Мини Марица-изток”
Старозагорските народни представители от Възраждане Искра Михайлова и Даниел Проданов внесоха искане за изслушване в Народното събрание на министъра на енергетиката по повод тежкото финансово състояние на Мини Марица-изток ЕАД. Те припомнят, че дружеството изтегли пореден банков кредит и е в затруднение за изплащане на трудовите възнаграждения. От друга страна вече дълго време има данни за липса н...
Приемен ден на старозагорския народен представител от ГЕРБ-СДС Маноил Манев
11/07/2024 Партии
Приемен ден на старозагорския народен представител от ГЕРБ-СДС Маноил Манев
Старозагорският народен представител от ГЕРБ-СДС Маноил Манев ще проведе приемен ден за граждани. Той ще се състои на 15 юли 2024 г. от 10:00 до 11:30 часа в офиса на ГЕРБ в Стара Загора, който се намира на бул. Митрополит Методий Кусев 5. За предварително записване телефони 042 635 197, 0885 023 919 технически сътрудник Стефка Тенева, или на място в офиса.
Пълна подкрепа към новото ръководството на БСП изрази Областният съвет на партията в Стара Загора
04/07/2024 Партии
Пълна подкрепа към новото ръководството на БСП изрази Областният съвет на партията в Стара Загора
Областният съвет на БСП в Стара Загора изрази пълна подкрепа на действията, предприети от новото ръководство, начело с и.ф. председател Атанас Зафиров и на единодействието с всички идейни течения в БСП, както и с левите политически формации. Новият курс към широко ляво обединение бе приет единодушно. Това стана на заседание на областното ръководство, на което присъстваха председателят Зафиров, Дра...
"Възраждане" с въпроси по решение на ОбС за терен до болница "Тракия"
07/06/2024 Партии
Възраждане с въпроси по решение на ОбС за терен до болница Тракия
На извънредното заседание на Общинския съвет в Стара Загора, проведено на 6 юни, четвъртък, с 38 гласа За от 43-ма гласували терен от 2.3 дка край болница Тракия Парк с отпаднала необходимост е решено да бъде обявен от публична в частна общинска собственост. Останалите 5 гласа Против са дошли от групата на Възраждане. Днес представители на групата, заедно с кандидата за народен представител и за ...
Благотворителната великденска инициатива на МГЕРБ подкрепи над 150 възрастни хора
02/05/2024 Партии
Благотворителната великденска инициатива на МГЕРБ подкрепи над 150 възрастни хора
Младежката структура на ГЕРБ в Стара Загора проведе традиционната си благотворителна великденска инициатива. Нейните членове посетиха 153-ма самотно живеещи и хора в неравностойно положение във всички 51 села на общината и им раздадоха пакети с хранителни продукти. Ние вярваме в обединението и подкрепата един към друг и знаем, че всеки акт на доброта, колкото и да е малък, има значение. Докато об...