Среща на високо равнище в Давос привлече над 400 топ експерти от всички континенти

Среща на високо равнище в Давос привлече над 400 топ експерти от всички континенти

ПОРТАЛ СЗ - PortaLSZ.com
*
Президентът на Форума в Давос Максим Бехар: „Пандемията промени изцяло бизнеса ни, време е да го разберем“

05 март 2021 г., София – Среща на високо равнище в Давос се превърна в най-голямото световно онлайн събитие за комуникации за 2021 г., събрало над 425 водещи експерти в областта на публичните комуникации, сред които и високопоставени говорители с изявени лидерски умения. Онлайн срещата на тема „Лидерството в турбулентни времена“ бе организирана от Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария и бе открита от водещия PR експерт Максим Бехар, в ролята си на Президент и един от основателите на Асоциацията.

Събитието се съсредоточи върху кризисните моменти в комуникациите и лидерството, които доминираха в PR индустрията през бурната 2020 г., както и върху бъдещето на образованието, което претърпя промени вследствие на COVID-19.

Сред ключовите международни говорители бяха изпълнителният директор на Hotwire Global Барбара Бейтс, деканът на университета Omnicom Карън ван Берген, изпълнителният директор на Edelman Africa Джордан Ритънбери и много други изтъкнати представители на влиятелни PR организации и световни компании.

„Тази година събитието беше по-въздействащо от всякога. Успяхме да обединим световната PR индустрия пред екраните, предоставяйки възможност на изключителни професионалисти с разнообразен опит и култура да се включат в страхотна нетуъркинг атмосфера и да разширят мрежата си от контакти в световен мащаб.”, сподели Максим Бехар.  

От името на община Давос новоизбраният кмет Филип Вилхелм поздрави лекторите на събитието и благодари на Президента Максим Бехар за ежегодното провеждане на световни комуникационни събития в Конгресния център в Давос вече повече от 10 години .

„В трудни моменти като тези е от изключителна важност да говорим за това как да общуваме с хората, защото не можем да си позволим да загубим доверието им. За мен ще е удоволствие да се срещнем лично тук в Давос.“, добави кметът.

Партньори на събитието бяха PR Newswire (Cision Group Ltd.), Public Relations Today и Launchee Space.

Президентът Максим Бехар обяви и предстоящите проекти на Асоциацията – началото на първите комуникационни награди “Davos Communications Awards 2021″ и Глобалната образователна програма по PR и социални медии.

Комуникационните награди са престижно отличие, признато в световната PR индустрия и ще бъдат разпределени в 14 категории, а претендентите, изявили желание да участват, ще бъдат оценявани от 15-членно жури от международни експерти и ще обявят резултатите през май. Кандидатите могат да участват през периода 10 март – 26 април. Научете повече на www.wcfaglobal.com или се свържете с Максим Бехар на max@m3bg.com

За Максим Бехар
Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат. Освен CEO на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc., той е и Почетен генерален консул на Република Сейшели в България, а в края на 2017 г. приключи своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO. Максим Бехар бе избран и за Председател на PR комитета на Световната федерация на консулите FICAC.

За Световния комуникационен форум в Давос
Световният комуникационен форум в Давос е основан през 2010 г. с цел да създаде платформа за активна дискусия, фокусирана върху развитието на комуникациите и ключовата им роля в бизнеса, обществото и политиката. Форумът ежегодно събира най-влиятелните личности от комуникационния бранш, които обменят опит и идеи, и чертаят бъдещите перспективи пред глобалните комуникации.
#

Още от Свят

За първи път повече вятър, отколкото газ в енергийния микс на Европа
10/02/2024 Свят ЕС
За първи път повече вятър, отколкото газ в енергийния микс на Европа
По-малкото търсене и повечето вятърна и слънчева енергия са намалили емисиите в енергийния сектор на ЕС през 2023 г. Вятърната енергия на Европа е в състояние да покрие всичките нужди на Франция от електроенергия. Емисиите в енергийния сектор в ЕС са намалели по-рязко миналата година от всякога, сочи експертен анализ. 19-процентната редукция на емисиите се дължи на резкия спад в производството на...
WWF: Климатичните промени правят света все по-опасно място за хората
16/11/2023 Свят
WWF: Климатичните промени правят света все по-опасно място за хората
ПОРТАЛ СЗ - PortaLSZ. com* Природните бедствия са вече и у нас. Как да им противодействаме? С всеки изминал ден климатичните промени оказват все по-голямо влияние върху живота на Земята. Днес по-чести и по-интензивни катаклизми излагат на риск както природните екосистеми и тяхното биоразнообразие, така и нас хората. Мощни горски пожари и продължителни периоди на засушавания и недостиг на вода б...
HAARP ли предизвика червеното сияние, което наблюдавахме?
06/11/2023 Свят САЩ
HAARP ли предизвика червеното сияние, което наблюдавахме?
ПОРТАЛ СЗ - PortaLSZ. com* След червеното сияние, което беше наблюдавано в България и съседните страни, хората започнаха да се питат дали пък то не е предизвикано от работата на Програмата за високочестотни активни аврорални изследвания (HAARP) на САЩ. В сайта на NOAA се твърди, че най-южната ширина, на която може да се наблюдава северното сияние, минава примерно през средата на Германия и Полша,...
Максим Бехар: Преходът по Ел Камино ще ви промени завинаги - нова книга
11/09/2023 Свят ЕС
Максим Бехар: Преходът по Ел Камино ще ви промени завинаги - нова книга
ПОРТАЛ СЗ - PortaLSZ. com*Премиерата на Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие първата му съвместна книга с Венета Писарска, ще се състои на 18 септември в One More Park Bar в София 11 септември 2023 г., София Най-новата книга Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие на световно признатия PR експерт Максим Бехар и съпругата му Венета Писарска ще е на пазара от 19 септември. Това е първа...
Призовават за забрана на ферма за октоподи в Испания
16/03/2023 Свят ЕС
Призовават за забрана на ферма за октоподи в Испания
ПОРТАЛ СЗ - PortaLSZ. com*Според плановете на компанията Nueva Pescanova, около един милион октоподи ще бъдат развъждани годишно във ферма в Гран Канария, Испания. Нов доклад разкрива рисковете и жестокостта от подобни ферми. Неправителствената организация за защита на животните Състрадание в световното фермерствоrdquo; и Еврогрупа за животнитеrdquo; (най-голямата коалиция от организации за защит...